Reviews


5 stars after 47 reviews
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! Wel wat prijzig. 9/28/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Plus: snelle en vriendelijke bezorging. Goede prijs. Verbeterpunten: Saté aan koude kant terwijl friet heet is. En… gewone friet ipv bestelde Samba friet :(. Volgende keer beter Chickensamba! 9/25/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede saté, snel bezorgd, alles nog netjes warm, frietjes lekker krokant. Gaan er vaker bestellen!!!! 9/24/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk kip! De frietjes zijn niet net zo lekker als de ribble friet van voorheen 9/15/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na afhalen belde ze dat ze vergeten waren een deel van de bestelling mee te geven. Thuis miste een blikje cola en de maïskolf. Friet/wedges droog en klef alsof ze uit de magnetron komen 9/11/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Weinig eten voor veel geld Samba filet Bucket was erg droog Friet of beter gezegd gefrituurd aardappeldeeg was ook niet lekker Bezorging was bijna een half uur later dan aangekondigd Kortom eens maar nooit weer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vlotte service, lekker gegeten ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer goed gegeten, jullie bucket is top. 9/2/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
echt een topzaak !!! heerlijke kip heerlijke friet sauzen , bezorging helemaal top , netjes in een doos servetje doekje sausje pepermuntje . helemaal super en een aanwinst voor breda 9/2/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topservice! 9/1/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/27/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Door mij een verkeerde huis nummer te hebben doorgegeven, gaf de bezorgster aan dat ze mijn bestselling opnieuw wou bestellen, omdat het eten niet al te warm zou zijn, maar dat hoefde niet van mij, waardeer dit wel het geleverde eten was prima en voor herhaling vatbaar. Top. πŸ‘πŸ½ 8/26/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top! 8/26/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten. Meer dan genoeg. Excuseerden zich dat we iets langer moesten wachten vanwege drukte, maar vonden wij niet erg en alleen maar een goed teken voor hun. Zeker voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker eten! En zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker aan te raden! 8/20/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
En alweer super lekker! Salade was ook super lekker! Ben benieuwd naar de rest! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte goed en is voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten, zeker voor herhaling vatbaar! 8/14/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
8/14/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en snel bezorgd. Goed verzorgd! Leuke mensen. Door een speciale aktie ook nog een korting ontvangen... Maar met of zonder korting, ik zal hier vaker bestellen. 8/14/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kippebout was niet geroosterd, weinig smaak en zag er niet uit. Friet was slap, niet krokant. Wrap was prima en kippevleugel ook. Helaas gaf website niet de status goed door. De service was wel goed, direct door CS gebeld omdat we niet aanwezig waren op afgesproken tijd. 8/13/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zag er netjes en verzorgd uit. Erg lekker 8/6/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en het eten was goed. 8/6/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend lekker gegeten. Ook heel fijn dat de bezorger er al binnen een half uur was. Ga hier zeker vaker bestellen! 8/4/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten kipsaté met rijst en gado gado. Een klein dingetje reken iets meer voor het gerecht en doe wat meer satésaus.. Verder heerlijk πŸ˜‹ πŸ˜‹ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas zat niet alles van de bestelling erbij en moest ik dit keer best nog even wachten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/31/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, keer op keer genieten! Ik mis wel de friet die er eerst was, degene die wij er gister bij kregen (voor de 1e keer) is wel minder bijzonder dan de afgelopen keren. Voorderest erg goed eten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was gemakkelijk te bestellen via de site. Site is overzichtelijk en duidelijk. Wij hadden gekozen voor afhalen. Alles was keurig verpakt en eten was prima van smaak. 10 procent korting werd niet verekend via de site. ( hier gaan ze mee aan de slag, mogelijk foutje in de website) . We werden na ongeveer 1,5 uur na de bestelling afgehaald te hebben gebeld met de vraag hoe het bevallen was. Erg attent en hebben goede feedback kunnen geven. Wij gaan hier zeker vaker bestellen. 7/21/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg lekker! En goed van prijs! Misschien een ideetje om ook wat losse bijgerechtjes erbij te doen bijvoorbeeld 4 chicken strips of wings 7/15/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke kip! 7/10/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! Heerlijk verse kip, super frietjes en precies op tijd! Aanrader! 7/9/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/8/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
BBQ Wings waren super lekker! Erg smaakvol. De porties waren ruim voldoende. Erg lekker ga zeker nog een keer bestellen. 7/8/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker! Zeer tevreden, zit goed vol en smaakte top. Komt met 2 doekjes om je handen af te doen. En pepermunt, pluspunten! Zeker een aanrader. 7/1/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben allemaal heerlijk gegeten, zelf heb ik de samba bucket besteld, echt aan te raden. Ga hier zeker vaker bestellen! 6/24/2021
Chicken Samba Minervum 7428 076-2101010
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/10/2021
Chicken Samba 5 stars after 47 reviews
Chicken Samba